İstanbul

Yazılım ve teknolojinin etkin bir şekilde kullanıldığı hizmet sektörleri odaklı önde gelen özel sermaye şirketlerinden biri olan Thoma Bravo LLC, MeridianLink ile şirket birleşimi için CRIF Lending Solutions'u %100 oranında bünyesine kattı.

CRIF, yeni birleşmiş şirket olan “MeridianLink” şirketinin hissedarı konumuna geldi.

Satınalma, CRIF Lending Solutions'ın eski bir bölümü olan ve dolaylı kredilendirme pazarına iş sürecinde dış kaynak kullanımı sağlamada önde gelen firmalardan olan CRIF Select'i etkilemeyecek. Select, yeni bir şirket olarak %100 oranında CRIF Group altında “CRIF Select Corp.” şeklinde yapılandırıldı.

Satınalma sonrasında Atlanta ve Denver'de bulunan mevcut ofis lokasyonları değişmeyecek.

CRIF Başkanı Carlo Gherardi “CRIF'in Birleşik Devletler’deki büyümesinde emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim. CRIF'in Amerika pazarına sağlamakta olduğu katkının devam edeceğine kesinlikle inanıyorum, yenilikçi çözümler ve hizmetler sunan CRIF Select takımı sayesinde yerel müşterilerimize desteğimize devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

Thoma Bravo, LLC Hakkında

Thoma Bravo, yazılım ve teknolojinin etkin bir şekilde kullanıldığı hizmet sektörleri odaklı önde gelen özel sermaye şirketlerindendir. 20 milyar dolardan fazla sermaye taahhüdü temsil eden çeşitli fonlar ile Thoma Bravo, en etkili uygulamaları yürütme, gelişme inisiyatiflerine ve büyüyerek gelişen satınalmalara yatırım yapma, ticari değeri artırma, gelir ve kazançları hızlandırma hedefleri doğrultusunda şirketin yönetim takımı ile ortaklık kurmuştur. Temsilci olan geçmiş ve güncel portföy şirketleri arasında Datatel, Digital Insight, Entrust, SonicWall, SailPoint, Hyland Software, Deltek, Blue Coat Systems, Bomgar, Barracuda Networks, Compuware ve SolarWinds yer almaktadır. Şirket ofisleri San Francisco ve Şikago'da bulunmaktadır.